Johnny's Shows

Hot News

Wederom een super leuke nieuwe Johnny Valentino single, nu te koop of lekker streamen! Een te gekke productie van Laurens van Wessel. Lekker, vrolijk en zomers. Luister en/of koop de single nu! Klik hier

cd hoes

Het laatste nieuws over Johnny Valentino

Foto Johnny

Weer een waanzinnige productie van de bekende producer/songwriter Laurens van Wessel. Laurens heeft vele hits op zijn naam en is o.a. bekend als producer van Frans Bauer en vele andere artiesten. De nieuwe single is een heerlijk, vrolijk en zomers muziekje. Natuurlijk vergezeld door een gezellige clip! De release wordt weer verzorgd door UltimateDisk en de plug en promotie door Dennis van der Kraan van Score Promotions. Hoes en site ontwerp wederom door Jan van der Kuijl, Ocean Multimedia.
Download hem nu Klik hier
en natuurlijk staat er voor de fans al een clipje op youtube.
Klik hier om de clip te bekijken!

hoesje
En ook niet onbelangrijk, het eerste album van Johnny Valentino, het beste van... Met alle hits op een rijtje, 15 tracks om van te smullen. Oh Carol, Oh Mona, Oh darling, Het Gaat Gebeuren, Van Groningen Tot Zierikzee, Mooie Meid, Kom ga Ervoor, Hartepijn, Lekker Zoenen, Laat Je Lekker Gaan, Padadejoo,Ik Zeg Hey, Steiger Van Geluk, Rock and Roll.. Waar Ben Je Gebeleven, Sta op.. Alles staat er op, op de nieuwe single Mamacita na. Klik hier om het album te kopen!

Voor alle zaken rond Johnny Valentino belt u met Wally Preyll telefoon 06-51188674 of mail naar wallypreyll@hotmail.com.

Als u Johnny Valentino zoekt op Youtube, dan vind u alle muziek, met filmpjes!! Klik hier voor de afspeellijst!!!

Johnny word geplaybackd

Bij toeval kwamen we deze clip tegen op YouTube, waarin Johhny in een playbackshow nagedaan word door een groep mensen. ERG LEUK!, bekijk de clip. Klik hier!