Johnny's Shows

Hot News

Mag Ik Even Met Je Dansen .. nieuwe Johnny Valentino single is nu uit! Weer zo'n vrolijke Johnny single, zomers en aanstekelijk!!! Luister en/of koop de single nu!Klik hier

cd hoes

Campingtour met Johnny Valentino

dropeten

Johnny komt deze zomer naar je Toe!

Eindelijk weer in Holland, gaat Johnny deze zomer samen met zijn neef Karel en zijn favoriete plaatjesdraaier Arie B op camping tour! Johnny brengt de gezelligheid mee, in zijn opvallende kostuums die hij met zijn pasgekochte naaimachine in elkaar geflanst heeft brengt hij een complete feestavond/middag bij u op de camping. Even alle zorgen opzij want Johnny en Karel houden van een feestje en gaan de camping gasten vermaken met vrolijke meezingers, stevige inhakers, heerlijke foxtrotjes , lekkere discoknallers , Toffe rock en rollertjes en zelfs een verdwaald Duits liedje en voor de mensen die geen zin hebben om een feessie te bouwen zingt hij speciaal voor hun wat lekkere zwijmelliedjes.......dus Toppie feest!!!! Wie weet doen we nog effe een paar leuke spelletjes zoals hoela hoepen boven de 50 of het bananenspel ! Johnny komt met een tof geluidsetje, een sterredoekie, gezellig lampie en een discomeubeltje. Natuurlijk met neef Karel die wereld- kampioen los dansen is en met menig dametje een dansie maakt. En met DJ Arie B. is het feest compleet. Voor de prijs hoeft u het zeker niet te laten!

Als u Johnny Valentino zoekt op Youtube, dan vind u alle muziek, met filmpjes!! Klik hier voor de afspeellijst!!!

Foto's van de Camping Tour

Klik op een foto om een diavoorstelling te starten, u kunt de voorstelling beïnvloeden, door op de knoppen in de pop-up te klikken, downloaden is toegestaan door rechts te klikken en te kiezen voor opslaan als... Sluit de voorstelling af door op het (sluit)Kruisje te klikken en u keert weer terug op de site van Johnny Valentino!