Johnny's Shows

Hot News

Wederom een super leuke nieuwe Johnny Valentino single, nu te koop of lekker streamen! Een te gekke productie van Laurens van Wessel. Lekker, vrolijk en zomers. Luister en/of koop de single nu! Klik hier

cd hoes

Johnny Valentino's Glamour Bingo,

De Leukste en meest interactieve Bingo van Nederland.


Bingo master Johnny

Een onvervalst heerlijke avond waar echt alles inzit, een lach een traan....lekker meezingen en swingen ! Johnny Valentino...Mister Las Vegas, zanger ,entertainer, acteur, ladiesmen. En dat allemaal uit Rotterdam ! Een super leuke Bingo waar Johnny de zaal op stellten zet, evt met extra Chippendale of Bunny erbij. Er worden diverse rondjes Bingo gespeeld en Johnny praat en zingt alles als een echte Las Vegas ster aan elkaar. Op uw festival, kantine, bedrijfsfeest...iedereen speelt mee van Jong tot Oud, van Bordenwasser tot Direkteur. Johnny komt samen met zijn trouwe geluidsman/Dj Arie die een koffer vol platen heeft en die lekker tussendoor het feestgehalte vasthoud. Zij kunnen inprikken op het geluid of ze nemen zelf een setje mee. Prijzen kan Johnny ook verzorgen maar leuker dat u dat zelf doet.

Johnny draait met veelplezier en bravoure de ballen en deelt maar al te graag de prijzen uit. Met veel humor laat hij zelfs de mensen zonder prijs met een goed gevoel naar huis gaan.

Voor alle zaken rond Johnny Valentino belt u met Wally Preyll telefoon 06-51188674 of mail naar wallypreyll@hotmail.com.

Als u Johnny Valentino zoekt op Youtube, dan vind u alle muziek, met filmpjes!! Klik hier voor de afspeellijst!!!